Želite sodelovati kot sponzor?

IMG_2655.JPG

Postanite sponzor najpomembnejšega SharePoint dogodka v Sloveniji! Ponujamo vam odlično priložnost za predstavitev vaših izdelkov ali storitev potencialnim kupcem. Preverite ponudbo sponzorskih paketov in z nami sooblikujte že 5. konferenco SharePoint dnevi!

 Sponzorska ponudba 2014.pdf

Za več informacij in prilagojeno sponzorsko ponudbo nas kontaktirajte! Kontakt

Prepričani smo, da bo prisotnost vaše blagovne znamke prispevala tako h kvaliteti samega dogodka, kot tudi vaši lastni promociji.


 

Sponzorji 2014


 

OrganizatorXnet logo novi obrezan.png
Podjetje Kompas Xnet d.o.o. je Microsoftov certificiran partner, ki ponuja široko paleto IT storitev na področju Microsoftovih tehnologij, v zadnjem času pa smo se še posebej specializirali za SharePoint storitve in rešitve. Brez dvoma se lahko postavimo v sam vrh med ponudniki SharePoint storitev v Sloveniji.
Več

​Sponzorsko predavanjek2_black_kockice.jpg

Use K2 to build and run business applications including forms, workflow, data and reports. Across enterprises and within departments, K2 customers are rapidly transforming their companies with software applications that connect people to information and work, anywhere and at any time. With K2’s visual tools, creating, launching and using the first K2 application is a snap. Reusable components ensure the next application delivers faster than the one before, and when the business needs change, it’s easy to update your K2 apps to fit. Več

Zlati sponzorlogo-WEBCON-www.pngWEBCON is a producer of comprehensive BPMS for Microsoft SharePoint - WEBCON Business Process Suite. The product offers innovative technological and business concept. WEBCON BPS enables efficient handling of the most complex workflows for thousands of end users and millions of documents due to its unique workflow engine and capabilities which far exceed those offered by the standard SharePoint. WEBCON BPS also has multilingual, user friendly and intuitive SharePoint based interface with dedicated mobile application for remote access to tasks and documents (for Windows Phone, Android, iOS). Additionally, graphic process designer helps users create and configure even the most complex business process scenarios. At the same time enables simple creation of forms, workflow steps and paths. Implementation of WEBCON BPS allows to create solutions perfectly fitting organization’s business needs and at the same time ensures lower Total Cost of Ownership (TCO) than turnkey projects. WEBCON BPS redefines the concept of IT support for business management by simplifying introduction of best-practices and organizational changes.

Več

Srebrni sponzormicrosoft.jpgMicrosoft Slovenija je eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter podjetjem in posameznikom po celem svetu pomagajo pri uresničevanju njihovega potenciala. Ta cilj je temelj naših prizadevanj, da uporabnikom in širši družbi ponudimo vedno boljše tehnologije. Vsak dan z izboljševanjem obstoječih izdelkov in predstavitvijo novih, z nudenjem podpore globalnemu inovacijskemu omrežju in izvajanjem temeljnih raziskav razširjamo zmožnosti računalništva. Več
LOGOTIP REPRO MS web.jpgRepro – MS 03 d.o.o. Več
Medijski in materialni sponzor
DANA-LOGO.pngDana je slovenski proizvajalec pijač s 60-letno tradicijo, kateremu usmeritev je visoka kakovost, varnost in zanesljivost proizvodov, ki jo dosegamo s standardom ISO 9001 in IFS. Podjetje Dana ostaja zvesto potrošnikom in svojemu poslanstvu: s paleto naših izdelkov in storitev vzpodbujamo boljše življenje. Prilagajamo se trendom, iščemo nove tehnološke rešitve in uvajamo nove okuse in embalaže. Pod svojimi blagovnimi znamkami tržimo: naravno mineralno vodo, sokove, nektarje sadne pijače, negazirane osvežilne pijače, ledene čaje, sirupe in alkoholni program.
Več
http://s.pluralsight.com/mn/img/logo/pluralsight-fullcolor-250x55-v3.pngPluralsight is the global leader in high-quality online training for hardcore developers and IT professionals. The revolutionary Pluralsight training library provides developers with instant access to a rich collection of online training courses delivered by industry authorities. See what you can learn at pluralsight.com and join the @pluralsight community on Twitter.
Več
span logo web.jpg

Span d.o.o. izvaja storitve na področju ponudbe profesionalnih storitev projektiranja in izgradnje informacijskih sistemov, tehničnega izobraževanja ter podpore za uporabnike tehnologij Microsoft. Potrditev usmeritve je rezultat v proaktivnem sodelovanju z našimi strankami ter razvoju zanesljivih, razširljivih in varnih rešitev. Naše poslanstvo je povezovanje ljudi in organizacij preko uporabe naprednih omrežij in informacijskih sistemov v inovativnem, učinkovitem in zanesljivem načinu. Naš cilj je ustvariti rešitve, ki bodo našim uporabnikom izboljšale poslovne procese in omogočile enostavno in učinkovito uporabo informacijske tehnologije. Posebno pozornost namenjamo zadovoljstvu naših kupcev z upoštevanjem strokovnih in etičnih standardov na področju informacijske tehnologije ter nenehnim razvojem in izboljšavam kakovosti naših storitev. Več

logo pečjak web.jpg​Pekarna Pečjak je vodilni slovenski proizvajalec zamrznjenih izdelkov iz testa. V osemdesetih letih je podjetje zaslovelo predvsem zaradi odličnega kruha in testenin, v zadnjih dveh desetletjih pa si je dobro ime ustvarilo s ponudbo zamrznjenih izdelkov. Na Škofljici vas posebej vabijo v prenovljeno slaščičarno, kjer ponujajo bogato izbiro slaščic pa tudi vseh ostalih dobrot kot so bureki, rogljički, navihančki in potice. Celotno ponudbo njihovih izdelkov pa si lahko ogledate tudi na spletni strani www.pekarna-pecjak.si.
union web.jpglaško web.jpg
Monitor web.jpgRevija MonitorPro je revija za sodobne poslovne tehnologije. Namenjena je IT profesionalcem – tistim, ki živimo z informacijskimi tehnologijami -  pa tudi menedžerjem in drugim za krmili podjetij, ki znajo ceniti in vpreči prednosti digitalne dobe.
MonitorPro tako vsako četrtletje prinaša poglobljene članke o novih tehnologijah pri poslovanju, trendih v menedžmentu in številne primere iz prakse. Več
Pasadena-logo-2014-color-web.pngZaložba Pasadena je največji izdajatelj in prodajalec knjig v Sloveniji za računalniške strokovnjake in vse, ki želijo nadgraditi svoje znanje o hitro razvijajočih informacijskih tehnologijah in uporabniških programih. Med drugim smo znani tudi po zbirkah knjig za telebane in Digitalna fotografija. V zbirki  Ventilator pa je trenutno najbolj znan mladinski fantazijski roman Emma Storm - Bratovščina Culis, katera je izbrana za gradivo v tekmovanju za Cankarjevo nagrado. Želimo postati ponudnik strokovnih znan in informacij v sklopu celovite ponudbe, ter se približati tudi bralcem s specifičnim okusom in z željo po ciljnem strokovnem ter leposlovnem branju različnih žanrov. Več
ANAN_Promotion_logo.pngStudio anan d.o.o. Več