​Terme Olimia, Podčetrtek

​​Za prizorišče konference SharePoint dnevi 2013 smo letos izbrali kongresni center Wellness hotela Sotelia, ki je eden od najnovejših hotelov v sklopu Term Olimia. Te so eden od biserov slovenskega turizma in s svojo ponudbo sodijo v sam vrh evropskih zdravilišč. Med slovenskimi wellness centri pa so bile letos že petič zapovrstjo izbrane za »Naj wellness 2012/13«.
​ ​

 

 

Terme Olimia ležijo v samem osrčju Obsotelja in Kozjanskega, natančneje v občini Podčetrtek. S svojo razkošno wellness ponudbo, visoko usposobljenimi strokovnjaki in najmodernejšo opremo, obiskovalcem ponujajo odlično lokacijo za sprostitev, odmaknjeno od mestnega vrveža in hitrosti vsakdanjega delovnika.

Kongresni center Olimia v Wellness hotelu Sotelia, s sklopom 5 tehnično odlično opremljenih dvoran in sejnih sob z najsodobnejšo avdio-video tehniko, je primeren za vse vrste poslovnih srečanj in omogoča nemoten potek dela za vrhunsko izvedbo konference.

Le nekaj korakov stran od hotela Sotelia, v sklopu Term Olimia, pa se nahaja tudi Klub Žafran, ki smo ga izbrali za prizorišče večernega dogodka, saj je s svojo »lounge« atmosfero, kot nalašč primeren za zabavo in druženje.

​​Udeležencem konference je na voljo namestitev po posebnih cenah!
​Terme Olimia d.d., Zdraviliška cesta 24, SI-3254 Podčetrtek

www.terme-olimia.com

​