Izjave udeležencev

"​V Hidrii veliko stavimo na platformo SharePoint, zato smo se konference udeležili v večjem številu ter posledično domov prinesli različne izkušnje z različnih programskih sklopov: novosti v verziji 2013, programiranje v SP, prakse obstoječih postavitev SP… Na letošnji konferenci ponovno pričakujemo odlično organizacijo ter poglobljeni vpogled v postavitve SP2013, obvladovanje avtorizacij, uporabnih aplikacij ipd. Vsekakor pa je konferenca skupaj z večernim druženjem tudi idealna priložnost za neformalno izmenjavo izkušenj obstoječih uporabnikov SharePointa v Sloveniji."

Boštjan Tušar, Direktor informacijskih tehnologij v korporaciji, Hidria LC d.o.o. (maj 2013)​

"V poslu je vedno potrebno imeti sveže in kvalitetne informacije. Na konferenci SharePoint dnevi se mi je zato najbolj vtisnila v spomin Okrogla miza, kjer se je razvila dvosmerna komunikacija med slušatelji in zbranimi strokovnjaki. Na ta način smo lahko odprli in podrobneje obdelali različna vprašanja in dobili vpogled v izkušnje v praksi s strani slušateljev in ponudnikov storitev, kar nam je izjemno koristilo pri kasnejših poslovnih odločitvah."
 

Matej Kranjc, direktor informatike, Trimo, d.d. (maj 2013)

​"Na konferenci smo bili med prvimi na svetu seznanjeni z novo platformo SharePoint 2013. Poleg zanimivih in strokovnih predavanj, predvsem s področja BI-ja, bi izpostavil sproščeno vzdušje tako na samih predavanjih, kakor tudi na družabnem dogodku, kjer si lahko s svetovno znanimi strokovnjaki izmenjaš številne izkušnje in pridobiš prepotrebne informacije iz prve roke."

Slavko Kužnik, sistemski inženir, Trimo, d.d. (maj 2013)

​​"Na konferenci sem se osredotočil na področje poslovne inteligence v SharePointu 2013. Spoznal sem možnosti Microsoft BI-ja in bil s predstavitvami zelo zadovoljen. Najbolj sta me navdušili predavanji Grega Jerkiča z naslovom »What's new in Analysis services 2012 and how you can scale-out deployment of PowerPivot for SharePoint« in Dejana Sarke z naslovom »Excel PowerPivot, Power View, Data Mining and Big Data."

Matjaž Vidovič, vodja poslovne informatike, Trimo, d.d. (maj 2013)​

​"Konference Sharepoint dnevi se v našem podjetju redno udeležujemo. Na konferenci pridobimo vrsto ključnih informacij o novostih ter dobrih praksah upravljanja Sharepoint platforme. Pridobljene Informacije nam pomagajo pri naših odločitvah o postavitvi ustrezne strategije in izkoriščanja platforme za optimalno podporo poslovnih procesov. Konferenca vedno gosti vrhunske domače in tuje strokovnjake, organizacija je na zelo visokem nivoju, kar se za tak dogodek tudi spodobi."

Janez Selak, skrbnik IT sistemov, Krka d.d. (junij 2013)

​"Slovenia SharePoint Days 2012 in Kransjska Gora, Slovenia and SharePoint Adriatics in Zagreb Croatia both had very incredible events. The Slovenian event has been going on for years. This is my second annual, and I plan to go back next year. Branka and Urska and the whole crew at Kompas Xnet in Slovenia really know how to put together an event that makes you feel special."

Joel Oleson, predavatelj na konferencah SharePoint dnevi 2011, 2012 (december 2012)