png_oblika.png
Kompas Xnet d.o.o.
Stegne 7, Ljubljana
01/5136 990
 
V podjetju Kompas Xnet d.o.o., kot Microsoftov certificiran partner ponujamo široko paleto IT storitev na področju Microsoftovih tehnologij, v zadnjem času pa smo se še posebej specializirali za SharePoint storitve in rešitve. Brez dvoma se lahko postavimo v sam vrh med ponudniki SharePoint storitev v Sloveniji. Imamo kar 4 vrhunske strokovnjake z ustreznimi certifikati za to področje, od tega tudi Robija Vončina z nazivom MVP za SharePoint, ki ga ima edini v Sloveniji. Na podlagi omenjenih certifikatov, smo si v okviru Microsoft Partner statusa, pridobili tudi GOLD kompetenco za to področje – kot edini pooblaščeni Microsoftov izobraževalni center (CPLS) v Sloveniji.
 
Naši strokovnjaki so obenem tudi predavatelji na tečajih za najbolj napredne uporabnike SharePoint-a. Poleg izobraževanj, pa izvajamo tudi namestitev in konfiguracija SharePoint strežnika, vzdrževanje, razne prilagoditve in nadgradnje ter razvoj dodatnih funkcionalnosti, glede na potrebe posameznega podjetja.
 
Pod pokroviteljstvom Microsofta, predstavniki našega podjetja vodijo tudi slovensko uporabniško skupino za SharePoint – SloSPUG.
 

Poleg SharePoint storitev, v našem podjetju nudimo tudi ostale IT stroritve:

  • Infrastrukturne rešitve in HelpDesk (pomoč uporabnikom na daljavo)
  • Razvoj programske opreme po naročilu
  • Izpitni center (Microsoft Office Specialist in Microsoft Certified Professional)
  • Izobraževalni center (MLP tečaji, SolidQ, Global Knowledge, tečaji za uporabnike, individualno izobraževanje)
  • Storitve s področja poslovne inteligence

 

Želite sodelovati kot sponzor? Pokličite nas ali nam pišite in predstavili vam bomo možnosti sponzorskega sodelovanja!