Program konference

 
V dveh dneh se bo zvrstila vrsta zanimivih strokovnih predavanj, ki bodo potekala v več vzporednih sklopih. Tista na tehnično najvišjem nivoju bodo namenjena administratorjem in razvijalcem v podjetjih in bodo potekala znotraj dveh tehničnih sklopov; IT Pro in Dev sklopa. Predavanja na tehnično manj zahtevnem oz. bolj splošnem nivoju, pa bodo primerna za direktorje in vodje IT, kadrovskih in finančnih služb ter ostale, ki v podjetjih odločajo o investicijah v informacijsko tehnlogijo. Potekala bodo le prvi dan konference, znotraj CxO sklopa.
 
Poseben sklop bo namenjen poslovni inteligenci – BI, ki pri vsakdanjem poslovnem odločanju postaja vedno bolj pomembna. Letošnja novost pa bo sklop End User, namenjen končnim uporabnikom, ki kreirajo in urejajo SharePoint portale.
 
 
 
Uradni jezik konference bo sicer slovenščina, vendar pa bodo predavanja pod vodstvom tujih predavateljev potekala v angleščini.
 
Poleg odličnih predavanj, bo na konferenci čas tudi za druženje. Po napornem delovnem dnevu se bo druženje preselilo v Klub Žafran, kateri se nahaja v sklopu Term Olimia in je le nekaj korakov stran od kongresnega centra. Večerjo bomo nadaljevali s prijetnim druženjem, izmenjavo izkušenj med udeleženci in predavatelji, sklepanjem novih poznanstev in zabavo pozno v noč.
 
Za podrobnejše informacije o vsebini predavanj in urniku spremljajte našo spletno stran!