Zakaj ne smete zamuditi konference SharePoint dnevi (SPD) 2015?

Če želite poglobiti svoje znanje o upravljanju in razvoju na SharePoint-u, bolje razumeti Office 365, pridobiti informacije o novostih v prihajajoči različici, biti v stiku z vrhunskimi SharePoint strokovnjaki, IT specialisti in uporabniki različnih podjetij, potem se preprosto morate prijaviti še danes.

Lokacija | Kotizacije | Novice | Sponzorji | Galerija | Vtisi


sharepoint.jpg

Izjemni predavatelji in odlične vsebine

Na več kot 40 predavanjih, razporejenih v 6 različnih vsebinskih sklopov,  boste lahko prisluhnili preko 20 vrhunskim SharePoint specialistom, uveljavljenim predavatelje, iz cele Evrope in iz ZDA.

Večina predavateljev se ponaša s številnimi certifikati, pretežno imajo naziv MVP, MCT in nekateri celo MCM.


Novosti v SharePoint 2016 in Exchange 2016

Prihaja nova različica SharePoint-a in Exchange-a in zagotovo vas zanima katerih novih funkcionalnosti se lahko veselite, kakšna bo nova uporabniška izkušnja, potencialni izzivi pri nadgradnji, ipd, …


Pridobite poglobljena tehnična znanja

SPD so edini dogodek v Sloveniji, na katerem se poglobljeno govori o SharePoint-u in kjer lahko nadgradite svoje znanje SharePoint-a in Exchange-a, ki smo ga v program uvrstili lani.


Izmenjava izkušenj, »Tips & Tricks«

SPD so odlična priložnost za izmenjavo izkušenj z izjemnimi tujimi in domačimi strokovnjaki, ki vam bodo radi pomagali z nasveti iz svoje prakse. Tako se boste lahko že v naprej pripravili in izognili potencialnim težavam.

Neprecenljive pa so tudi izkušnje drugih uporabnikov SharePoint-a, pogovorite se z njimi, kako so se lotili implementacije, za kaj vse uporabljajo SharePoint, kako so pridobili uporabnike, …


SPD so več kot le konferenca

SPD so že prerasli okvire zgolj samo še ene konference. So pravi Dogodek, ki je v prvi vrsti izobraževalne narave. Skrbno izbrano okolje dogodka, temu vsako leto posvetimo izjemno pozornost, pa zagotavlja odlične delovne pogoje in sproščeno vzdušje. Vse to pa je podlaga, da udeleženci med seboj sklepajo nova poznanstva, prijateljstva in poslovne odnose.

Ne, nismo pozabili na prijetno večerno druženje.


Razstavljalci

Vsako leto se nam pridruži nekaj razstavljalcev, ki predstavljajo svoje dodatke in rešitve za SharePoint.


Ekskluzivnost

Gre za edinstven dogodek, saj so SPD edina dvodnevna konferenca v Sloveniji namenjena izključno SharePoint-u in,  od prejšnjega leta dalje tudi, Exchange-u. Če imate v podjetju platformo že postavljeno, resno razmišljate o postavitvi ali pa vas zgolj zanima kaj SharePoint vse ponuja, je to dogodek, ki ga nikakor ne smete zamuditi.


Mreženje

Vsako leto se nam pridružijo zaposleni iz različnih vodilnih slovenskih podjetij, ki SharePoint že v veliki meri vsakodnevno uporabljajo, zato je dogodek tudi odlična priložnost za mreženje in za nova poslovna poznanstva in morebitna prihodnja skupna sodelovanja.