Skip Navigation Linksabout-conference

O konferenci

 

Konferenca SharePoint dnevi je največji dogodek na temo Microsoft SharePoint tehnologije v Sloveniji. Poteka enkrat letno in združuje svetovno znane predavatelje, vrhunska predavanja, mreženje ter veliko zabave.

Letošnja konferenca bo potekala 24. in 25. oktobra v Hotelu Kompas na Bledu.

Zakaj bi se morali udeležiti SPD 2016?

Vas zanimajo najnovejši trendi ter spremembe v novi verziji SharePointa? Bi radi izvedeli kaj o novih funkcionalnostih, slišali nasvete in trike, poleg tega pa še najboljše prakse za učinkovito delo z Microsoft SharePoint, Office 365 in Exchange?

DSC_0585.JPG DSC_0649.JPG SharePoint 2015 097.JPG SharePoint 2015 038.JPG​ IMG_3296.jpg

Predavanja
V dveh dneh se bo zvrstila vrsta zanimivih predavanj, ki bodo potekala v več vzporednih tehničnih sklopih. Poleg predavanj za SharePoint razvijalce, administratorje, urednike in vodstvene kadre, bodo v ločenem sklopu potekala tudi predavanja za Exchange administratorje.

Predavatelji
Ne zamudite priložnosti za srečanje s kar nekaj svetovno znanimi strokovnjaki (Todd Klindt, Agnes Molnar, Sahil Malik, Paolo Pialorsi, Aleksandar Drašković, Adis Jugo, Michael Noel in številni drugi), ki bodo z vami delili izkušnje iz dela na številnih projektih. Večina od njih je polno certificirana, z nazivi kot so Microsoft MVP (Most Valuable Professional) in MCT (Micorosft Certified Trainer), nekateri pa se ponašajo celo z nazivom MCM (Microsoft Certified Master).

Mreženje
Konferenca SharePoint dnevi v dveh dneh privabi veliko število SharePoint ljudi s celega sveta, ki se udeležijo dogodka z namenom mreženja, učenja in izmenjave izkušenj iz IT sveta.

   Rezervirajte si datum in se nam pridružite na najpomembnejšem SharePoint dogodku leta!


 

POSEBNA ZAHVALA NAŠIM SPONZORJEM: